Indyk Sloppy Joes na rolkach rozmarynowych bezglutenowych

Indyk Sloppy Joes na rolkach rozmarynowych bezglutenowych
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać indyka niechlujne Joes na rolkach rozmarynu bezglutenowe spróbować. Jedna porcja zawiera 915 kalorii, 61g białka, oraz 45 g tłuszczu. Na 5,07 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 30 smakoszy i kucharzy. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz olej extranowy, mąkę migdałową, olej z pestek winogron i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Soczewica Sloppy Joes {wegańskie i bezglutenowe}, Indyk Sloppy Joes, oraz Indyk Sloppy Joes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Chleb bezglutenowy z rozmarynem dojazd
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
2
Wymieszać suche składniki.
3
Połącz skrobię ziemniaczaną, mąkę migdałową, mąkę owsianą, mąkę z prosa, aktywne suche drożdże, gumę ksantanową, gumę guar, sól morską i rozmaryn w dużym, zamykanym pojemniku (lub dużej misce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Aktywne Suche DrożdżeAktywne Suche Drożdże
Guma GuarGuma Guar
Piekarzy Lub Najdrobniejszego CukruPiekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
Mąka Z ProsaMąka Z Prosa
Mąka OwsianaMąka Owsiana
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Trzepaczka razem dobrze połączyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Wymieszać mokre składniki. Zrobić dobrze w środku suchej mieszanki. Zacznij dodawać mokre składniki do studni, pracując z suchymi składnikami ze ścian studni na mokro.
6
Mieszaj, aż wszystkie suche składniki zostaną włączone do mokrej. Ciasto będzie miało miękką," opadającą " konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Niech Ciasto Rośnie. Przykryj pojemnik luźno pokrywką lub czystą szmatką, ustaw w ciepłym miejscu i odstaw do podwojenia rozmiaru, około 2 godzin w zależności od początkowej temperatury wody. i temperatury pokojowej. Wyrośnięte ciasto będzie miało konsystencję bliższą tradycyjnemu chlebowi, niż wydawało się początkowe ciasto.Formularz
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
8
Rolki i niech wzrosną. Olej lub nasmarować miskę arkusza. Używając mokrych rąk, uformuj ciasto w kulki wielkości baseballu, umieszczając około 2" od siebie na patelni z blachy. Po uformowaniu rolek pozostaw do wyrośnięcia na 1 godzinę w ciepłym miejscu.Rozgrzej piekarnik do 500 F. zrób mycie jajkiem. W małej misce, ubić jajko i wody razem, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Pędzel delikatnie wałkuje z myciem jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
10
Piec.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Umieścić rolki w piekarniku i piec przez 20-25 minut, lub do góry są rumiane i DNA mają solidne uderzenie. Temperatura wewnętrzna. powinno być co najmniej 200 F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Ostudzić przez co najmniej 30 minut, a następnie pokroić, aby użyć jako bułka dla joes indyka.Turcja Sloppy Joes Kierunki
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
13
Marynować mięso. W dużej misce połączyć indyka, posiekaną słodką cebulę, pokrojony w kostkę boczek, rozmaryn, czosnek, Piment D ' Espelette, sos Worcestershire, sól morska, i popękany czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęknięty Czarny PieprzPęknięty Czarny Pieprz
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Słodka CebulaSłodka Cebula
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
14
Wymieszać, aby dobrze połączyć (ręce mają tendencję do pracy najlepiej do tego mieszania.) Przykryć miskę folią i umieścić w lodówce na co najmniej 1 godzinę do marynowania (najlepiej na noc.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
15
Rozgrzać dużą saute pan nad med-wysokiej ciepła. Pracując partiami, jeśli to konieczne, zalać patelnię oliwą z oliwek, następnie dodać mieszaninę mięsa, wymieszać, aby rozbić mięso i gotować, aż rumiane.Wymieszać z koncentratem pomidorowym, aż mięso będzie pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
16
Wlać bulion i ketchup. Po tym, jak ciecze zaczną się gotować, zmniejsz temperaturę do minimum i gotuj na wolnym ogniu i zmniejsz płyn, aż będzie przypominał lekko rozrzedzoną melasę, ok. 30 min. Smak do przypraw i dostosować z solą morską, pieprz czarny, lub Piment D ' Espelette, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
17
Podawać na roladkach rozmarynowych z preferowaną zielenią (mizuna lub rukola to nasze ulubione wybory.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
ZieloniZieloni
MizunaMizuna
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym

Składniki

81 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.T Aktywne Suche DrożdżeT Aktywne Suche Drożdże1001 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1/4 c mąki migdałowej1/4 c mąki migdałowej4boczek wędzony w plastrach, drobno pokrojony w kostkęboczek wędzony w plastrach, drobno pokrojony w kostkę9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweRosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka1JajkoJajko8krewetki i żyłkiMycie JajekMycie Jajek2largesJajaJaja8krewetki i żyłkidodatkowy olej do olejowania blachy pandodatkowy olej do olejowania blachy pan23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 caladrobno posiekany świeży rozmaryndrobno posiekany świeży rozmaryn33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 caladrobno posiekany świeży rozmaryndrobno posiekany świeży rozmaryn23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaczosnek rozgnieciony lub drobno pokrojony w kostkęczosnek rozgnieciony lub drobno pokrojony w kostkę401 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/6 c oleju z pestek winogron lub innego preferowanego oleju1/6 c oleju z pestek winogron lub innego preferowanego oleju1kilogramyIndyk MielonyIndyk Mielony1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoGuma GuarGuma Guar4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweKetchup, wolimy używać naszego domowego azjatyckiego ketchupuKetchup, wolimy używać naszego domowego azjatyckiego ketchupu851 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1/2 c mąki z prosa1/2 c mąki z prosa851 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.2/3 c mąki owsianej, upewnij się, że jest certyfikowany bezglutenowy2/3 c mąki owsianej, upewnij się, że jest certyfikowany bezglutenowy23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia2Batoniki toffi Heathfresh cracked Black Pepperfresh cracked Black Pepper2251 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Skrobia ziemniaczana 1/4 cSkrobia ziemniaczana 1/4 c2Batoniki toffi HeathSól MorskaSól Morska61 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Sól morska 1/2 tSól morska 1/2 t1łyżka czerwony ocet winnySłodka cebula, obrana i drobno posiekanaSłodka cebula, obrana i drobno posiekana23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaPasta PomidorowaPasta Pomidorowa151 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweT WodaT Woda3151 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/3 c Ciepłej Wody (@115 °F)1/3 c Ciepłej Wody (@115 °F)1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoSos WorcestershireSos Worcestershire2Batoniki toffi HeathGuma KsantanowaGuma Ksantanowa0Batoniki toffi HeathPiment d ' Espelette, patrz nuty głowy dla podstawieniaPiment d ' Espelette, patrz nuty głowy dla podstawienia
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia32
Magazyn