Indyk Prosciutto Scallopini
Indyk Prosciutto Scallopini może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 360 kalorii, 34g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka piersi z indyka, sól, ser fontina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest solidne. Spróbuj Przegrzebki Z Indyka, Szybkie Przegrzebki Z Indyka, oraz Przegrzebki z indyka z cytryną i kaparami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść indyka między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego i spłaszcz do grubości 1/4 cala, używając młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Indyka posypać solą, pieprzem i tymiankiem. Pogłębiać w mące.
Gotować plastry piersi indyka w margarynie i gorącym oleju w dużej patelni na średnim ogniu 2 do 3 minut z każdej strony lub do miękkości.
Przełożyć indyka do wysmarowanego 13 - x 9-x 2-calowego naczynia do pieczenia.
Umieść 1 plasterek prosciutto na każdym kawałku indyka.
Posypać równomiernie serem.
Piec, Odkryte, w 350 przez 15 minut lub do bąbelków.