Indyk Pot Pie Bubble Bake
Indyk Pot Pie Bubble Bake może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 521 kalorii, 25g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ciastka z maślanki, młode ziemniaki, warzywa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest solidne. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Spryskaj naczynie do pieczenia 9x13 cali sprayem do gotowania.
W dużej misce, wymieszać śmietanę z rosołu, mleko, i włoskie przyprawy, aż dobrze połączone, a następnie wymieszać w młodych ziemniaków, mięso z indyka, mieszane warzywa,i 1/2 szklanki sera Cheddar. Delikatnie wymieszać pokrojone herbatniki w mieszaninie aż do powlekania i łyżką mieszaniny do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż górna część zapiekanki będzie głęboka złocisto-brązowa, a ciastka nie będą już ciasta w środku, 35 do 40 minut.
Posypać pozostały ser Cheddar na wierzchu, i wrócić do piekarnika; piec, aż topi się polewa ser, dodatkowe 4 do 6 protokół.