Indyk lekki z farszem cebulowym por

Indyk lekki z farszem cebulowym por
Lekki Indyk z farszem cebulowym por wymaga ok 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 325 kalorii, 38g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 20 i kosztuje 99 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz grzanki, indyka, skórkę pomarańczową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako bardzo niedroga przystawka. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Farsz Z Pora Dyniowego Z Kiełbasą Z Indyka, Indyk z farszem jabłkowo-karmelizowanym cebulowym, oraz Zupa z dzikiego ryżu, jęczmienia i porów (przepis na lekkie masło) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przykryj patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania; dodaj 1 łyżkę margaryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Umieścić na średnim ogniu, aż margaryna się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
3
Dodaj pory, cebulę, tymianek i 1/2 szklanki bulionu. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie. Odkryć i gotować na dużym ogniu, aż płyn odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
4
Mieszankę porów przełożyć do miski, dodać grzanki i kolejne 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać 1 1/4 szklanki bulionu; przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
6
Usuń podroby i szyję z indyka. Spłukać indyka pod zimną wodą; osuszyć. Opakowanie około 7 szklanek mieszanki porów do jamy indyka. Tuck nogi pod klapą skóry wokół ogona, lub blisko jamy z szaszłyki, i kratownicy. Wiązać końce nóg z ogonem sznurkiem. Wyciągnij końcówki skrzydeł do góry i do tyłu; Schowaj pod indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
7
Obłożyć indyka sprayem do gotowania; od strony piersi umieścić na stojaku w patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Włóż termometr do mięsa w mięsistej części uda. Przykryć folią aluminiową o dużej wytrzymałości; piec w temperaturze 325 przez 2 godziny. Odsączyć i zalać roztopioną margaryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Piec 2 godziny lub do czasu, aż termometr do mięsa zarejestruje 18
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Łyżka pozostałej mieszaniny pora do 1-ćwiartowej zapiekanki pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
10
Piec w temperaturze 325 przez 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Podawać ze skórką z indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia19
Magazyn