Indyk lekki z farszem cebulowym por

Indyk lekki z farszem cebulowym por
Lekki Indyk z farszem cebulowym por wymaga ok 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 325 kalorii, 38g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 20 i kosztuje 99 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz grzanki, indyka, skórkę pomarańczową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako bardzo niedroga przystawka. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Farsz Z Pora Dyniowego Z Kiełbasą Z Indyka, Indyk z farszem jabłkowo-karmelizowanym cebulowym, oraz Zupa z dzikiego ryżu, jęczmienia i porów (przepis na lekkie masło) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przykryj patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania; dodaj 1 łyżkę margaryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Umieścić na średnim ogniu, aż margaryna się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
3
Dodaj pory, cebulę, tymianek i 1/2 szklanki bulionu. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie. Odkryć i gotować na dużym ogniu, aż płyn odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Mieszankę porów przełożyć do miski, dodać grzanki i kolejne 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać 1 1/4 szklanki bulionu; przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
6
Usuń podroby i szyję z indyka. Spłukać indyka pod zimną wodą; osuszyć. Opakowanie około 7 szklanek mieszanki porów do jamy indyka. Tuck nogi pod klapą skóry wokół ogona, lub blisko jamy z szaszłyki, i kratownicy. Wiązać końce nóg z ogonem sznurkiem. Wyciągnij końcówki skrzydeł do góry i do tyłu; Schowaj pod indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
7
Obłożyć indyka sprayem do gotowania; od strony piersi umieścić na stojaku w patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Włóż termometr do mięsa w mięsistej części uda. Przykryć folią aluminiową o dużej wytrzymałości; piec w temperaturze 325 przez 2 godziny. Odsączyć i zalać roztopioną margaryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Piec 2 godziny lub do czasu, aż termometr do mięsa zarejestruje 18
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Łyżka pozostałej mieszaniny pora do 1-ćwiartowej zapiekanki pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
10
Piec w temperaturze 325 przez 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Podawać ze skórką z indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia19
Magazyn