Indyk i warzywko Alfredo Pot Pie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać indyka i warzywa Alfredo Pot Pie spróbować. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 520 kalorii, 19g białka, oraz 31 g tłuszczu. Mieszanka papryki, pieprzu, liści bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Spray 8-calowy kwadratowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. Gotuj mrożone warzywa zgodnie z zaleceniami na worku przez minimalny czas.
Tymczasem, w 10-calowej patelni nonstick, stopić 1 łyżka masła na średnim ogniu. Cebulę i paprykę ugotować na maśle około 5 minut, od czasu do czasu mieszając, aż stanie się miękka. Wymieszać z sosem Alfredo, indykiem, gotowanymi warzywami z sosem, bazylią i czarnym pieprzem. Gotuj, aż mieszanina zostanie dokładnie podgrzana i bąbelkowa, stale mieszając. Łyżka do naczynia do pieczenia.
Oddzielić ciasto na 10 herbatników.
Każdy biszkopt przeciąć na pół w poprzek. Ułóż wokół krawędzi naczynia do pieczenia, nakładając się lekko.
Piec 18 do 20 minut lub aż ciastka są złotobrązowe.