Indyk i fasola Tostadas
Indyk i fasola Tostadas może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 767 kalorii. Ten przepis służy 5. Na $3.5 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pikantną fasolkę chili w sosie, ser monterey jack, stary zestaw obiadowy el Taco i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Indyk i fasola Tostadas, Turcja Tostadas, oraz Bean Dip Tostadas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. na nieczystych arkuszy cookie, umieścić tortille (z zestawu obiadowego).
Piec około 7 minut lub do chrupkości.
Miejsce na poszczególnych płytach.
W 10-calowej patelni nonstick, gotować indyka, mieszając od czasu do czasu, aż nie będzie już różowy; odcedzić. Wymieszać mieszankę przypraw (z zestawu obiadowego), wodę i fasolę; podgrzewać do gorąca.
Mieszaninę indyka podzielić równomiernie między tortille. Top z sosem taco (z zestawu obiadowego) i pozostałymi składnikami.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."