Indyk Boczek Cheeseburger Indyk Bochenek
Indyk bekon Cheeseburger Indyk Bochenek może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 348 kalorii, 18g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka szwajcarskiego sera, sól, białko jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Filet z indyka Mignon zawinięty w boczek z indyka, Cheeseburger z indyka z grilla, oraz Jeden Garnek Indyk Cheeseburger Helper.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Lekko posmaruj patelnię bochenkową o wymiarach 9 na 5 cali z oliwą z oliwek.
Połączyć ketchup i musztardę w małej misce i odstawić.
W dużej misce wymieszać zmielonego indyka, bułkę tartą, mleko, ser, boczek z indyka, chleb i białko jaja.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać grzyby, cebula, czosnek i sól i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa są bardzo miękkie, 5 do 7 protokół. Wymieszać cukinię, aż zmięknie, o 3 protokół.
Wyjąć z ognia i lekko ostudzić.
Warzywa i zmielone mięso delikatnie wymieszać, a następnie wymieszać z keczupem i musztardą. Uformuj klopsiki na patelnię i rozłóż pozostały ketchup i musztardę na wierzchu.
Piec do natychmiastowego odczytu termometru włożonego do środka bochenka rejestruje 160 stopni F, 30 do 40 minut.
Odstawić na 10 minut przed krojeniem na 8 sztuk.
Kalorie: 194; tłuszcz całkowity: 7 gramów; tłuszcz nasycony: 2 gramy; białko: 21 gramów; węglowodany całkowite: 13 gramów; cukier: 4 gramy; błonnik: 2 gramy; Cholesterol: 39 miligramów; sód: 632 miligramów