In-Sandiary
Need a bezglutenowy i wegański napój? W-Sandiary może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 220 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 3,21 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 141 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz ancho chili w proszku, blanco tequila, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy obejmują .
Instrukcje
Umieść 1 uncję soku z limonki w Spodku.
Wymieszać sól koszerną, cukier i ancho chili w proszku.
Miejsce w drugiej lidze. Zanurz szklankę w soku z limonki, obracając tak, aby zewnętrzna krawędź szklanki stała się wilgotna. Powtórzyć w drugim spodku z mieszaniną soli chile.
Sok arbuza lub dobrze rozgnieść w shakerze koktajlowym, aby uzyskać 2 uncje soku arbuza. Odcedzić i wyrzucić substancje stałe.
Dodaj 2 uncje soku arbuzowego, tequilę, 1/2 uncji soku z limonki i syrop cukrowy do shakera koktajlowego i napełnij lodem. Dobrze wstrząsnąć. Napełnij szklankę z lodem i przelej napój do szklanki.