Impossible Pumpkin Pie
Impossible Pumpkin Pie to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu. Mieszanka soli, masło, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. 234 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 50%. Podobne przepisy to Niskotłuszczowe Niemożliwe Ciasto Z Dyni, Impossible Vegan Pumpkin Pie, oraz Impossible Pumpkin Pie Babeczki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj jedną 9-calową patelnię i odstaw na bok.
Mąkę, proszek do pieczenia, sól, cynamon, ziele angielskie, imbir i gałkę muszkatołową przesiać.
W dużej misce ubić cukier, masło i jajka.
Wymieszać z dynią, mlekiem i wanilią.
Dodać przesiane składniki i ubić na gładką masę.
Wlać do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 50 do 55 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.