Imbirowo-Żurawinowe Kruche Kliny
Imbir-żurawina Shortbread Wedges może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 135 kalorii. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz masło, krystalizowany imbir, cukier puder i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Kandyzowane Imbirowe Kruche Kliny, Glazurowane Cytrynowo-Imbirowe Kruche Kliny, oraz Masło orzechowe i galaretka kruche Kliny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. w dużej misce, masło wymieszać, cukier puder i imbir z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, lub wymieszać łyżką. Wymieszać z mąką i żurawiną.
Pat ciasta w 9-calowe koło na arkuszu ungreased cookie.
Posypać cukrem granulowanym.
Piec około 20 minut lub do złotego koloru. Cool 10 minut na arkuszu cookie na stojaku z drutu.