Imbirowo-Pomarańczowa Polędwiczka Wieprzowa

Imbirowo-Pomarańczowa Polędwiczka Wieprzowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polędwicy wieprzowej imbirowo-pomarańczowej. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 283 kalorie, 38g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka brązowego cukru, sok pomarańczowy, polędwica wieprzowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Imbirowo-Pomarańczowa Polędwiczka Wieprzowa, Grillowana Imbirowa Polędwiczka Wieprzowa, oraz Imbir Grillowana Polędwiczka Wieprzowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce, połączyć pierwsze pięć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wlać 1/2 szklanki marynaty do dużej plastikowej torebki zamykanej; dodać wieprzowinę. Uszczelnij worek i obróć do płaszcza; przechowywać w lodówce przez 8 godzin. Przykryć i schłodzić pozostałą marynatę do fastrygowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Odcedzić i wyrzucić marynatę. Używając długich szczypiec, zwilż papierowy ręcznik olejem do gotowania i lekko pokryj stojak do grilla. Grilluj wieprzowinę, nieosłoniętą, na średnim ogniu przez 15 minut z każdej strony lub do czasu, aż termometr mięsny odczyta 160°, często fastrygując zarezerwowaną marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
MarynataMarynata
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
SzczypceSzczypce

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jednym z win, które można spróbować jest Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher). Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher)
Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher)
Intensywny rubinowy kolor. Jasny, ze złożonymi aromatami jeżyny, minerałów i fiołków. Gęste i skoncentrowane, to wino ma solidną kwasowość i taniny oznaczające smaki jagód, fiołków i gorzkiej czekolady. Zachowują również słodycz wina. Wykończenie jest ze słodkimi taninami i przyjemnym fiołkiem. To dobrze zbalansowane wino, bogate w osobowość.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia24
Magazyn