Imbirowo-limonkowe marynowane krewetki z grillowanym stekiem i masłem kolendrowym

Imbir-Limonka marynowane krewetki kebaby z grillowanym stek z boku i masło kolendry może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 43g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 4,78 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory koktajlowe, imbir, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stek Marynowany Z Kolendry I Limonki, Pikantny Stek Marynowany Limonkowo-Kolendrowy, oraz Grillowany Stek Marynowany Z Miodem I Imbirem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w misce.
Krewetki wątku, pomidory, cebula, i papryka na 4 (12-calowy) szaszłyki.
Kebaby umieść w płytkim naczyniu; posmaruj marynatą. Przykryć i przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Wyjąć kebaby z marynaty i wyrzucić marynatę. Kebaby grillowe na dużym ogniu (od 400 do 50
4 do 6 minut lub tylko do krewetki są nieprzezroczyste, obracając raz.
Posypać solą i podawać z limonką, grillowanym stekiem i masłem kolendrowym.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki można łączyć z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jedno wino można spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio