Imbirowa Sałatka wołowa z Miso Vinaigrette

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sałatki z wołowiną imbirową z Miso Vinaigrette. Na $3.15 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 234 kalorie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka rozdarta sałata bibb, woda, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Spróbuj Carpaccio z buraków z imbirem-Miso Vinaigrette, Mieszane warzywa z kremowym Miso-imbirowym winegretem, oraz Sałatka Soba z Miso Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Stek posypać równomiernie imbirem, solą i czosnkiem.
Umieść na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; broil 6 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Stek pokroić ukośnie w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
Wymieszać kolendrę i kolejne 6 składników (przez pastę chile) w małej misce, mieszając trzepaczką.
Sałatę i pozostałe składniki połączyć w dużej misce.
Mżawka połowa mieszaniny miso nad mieszaniną sałaty; wrzucić do herbu.
Umieść 1 1/2 szklanki mieszanki sałaty na każdym z 4 talerzy. Top każdy z 3 uncji stek; top z mieszaniny miso.
Podgrzać 1/4 szklanki cukru, 1/4 szklanki rozdartej mięty i 1/4 szklanki wody, aż cukier się roztopi. Szczep; cool. Wymieszać w 4 szklanki połówki truskawek.