Imbir-wanilia Fro Yo z kompot brzoskwiniowy
Imbir-wanilia Fro Yo z brzoskwinią kompot może być tylko dodatek szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.35 za porcję. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 8G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pudding waniliowy lowfat, ekstrakt z wanilii, krystalizowany imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kompot Gruszkowy Z Imbirem, Wanilią I Limonką, granny smith jabłko imbir kompot + Francuski jogurt waniliowy, oraz Ciasto Brzoskwiniowe Waniliowo-Imbirowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce ubij razem jogurt, budyń, krystalizowany imbir, miód i wanilia, aż będą gładkie. Zamrażać do uzyskania stałej masy, 4 do 6 godzin.
Wyjąć z zamrażarki i lekko rozmrozić, 15 minut. W średnim rondlu, doprowadzić do niskiego wrzenia brzoskwinie, 1 łyżka wody, cukier, świeży imbir i cynamon; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ciecz zgęstnieje i brzoskwinie lekko zmiękną, 4 do 5 minut.
Zdjąć z ognia; ostudzić. W robocie kuchennym przetwarzaj mrożoną mieszankę jogurtowo-budyniową, aż będzie gładka. Podziel na 6 miseczek kompot z brzoskwiń i posyp cynamonem.