Idealne Ciasto Kremowo-Serowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 456 kalorii. Ten przepis służy 8. Jeśli 66 centów za porcję spada w Twoim budżecie, idealne ciasto z serem śmietankowym może być doskonałym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. 45 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan extract i 1/4 łyżeczki ekstraktu migdałowego, superfine cukier granulowany, serek śmietankowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto z serem śmietankowym z miodem bitą śmietaną, Ciasto Z Serem Śmietankowym Z Lukrem Z Serem Śmietankowym, oraz Ciasto Kremowo-Serowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 8 ½ przez 4 ½ cala bochenek patelni z dodatkiem mąki sprayu do pieczenia. Patelnia z pergaminem paper.In płynną miarkę, ubić jajka i ekstrakty i ustawić aside.In miska miksera stojaka z dołączoną trzepaczką, ubić masło i ser śmietankowy przez około pięć minut lub do bardzo lekkiego i kremowego. Zeskrobać miskę od czasu do czasu. Po uruchomieniu miksera dodaj cukier bardzo powoli-powinno to potrwać kolejne 5 minut.
Dodać sól i ponownie zeskrobać miskę.Zmniejszyć prędkość miksera lekko i bardzo stopniowo dodać mieszaninę jajko / ekstrakt kilka łyżek na raz. Proces ten powinien trwać około 2 minut. Po dodaniu jaj, kontynuuj ubijanie przez minutę.
Wyjmij miskę z miksera stojącego i przesiewaj mąkę około 1/2 szklanki na raz do ciasta, mieszając za pomocą skrobaka o dużej wytrzymałości, aż do dobrze wymieszanego. Upewnij się, że cała mąka jest włączona przez skrobanie ciasta od dołu.
Na patelnię włożyć ciasto, równomiernie rozprowadzić i piec około 85 minut w temperaturze 325 F. ciasto powinno uformować kopułę i pęknąć.
Pozostawić do ostygnięcia przez około 20 do 30 minut na patelni, a następnie ostrożnie poluzować i wyjąć z patelni przez odwrócenie, oderwanie pergaminu i odwrócenie ponownie.
Niech ciasto ostygnie całkowicie przed podaniem.