Idealne Ciasto Kremowo-Serowe

Idealne Ciasto Kremowo-Serowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 456 kalorii. Ten przepis służy 8. Jeśli 66 centów za porcję spada w Twoim budżecie, idealne ciasto z serem śmietankowym może być doskonałym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. 45 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan extract i 1/4 łyżeczki ekstraktu migdałowego, superfine cukier granulowany, serek śmietankowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto z serem śmietankowym z miodem bitą śmietaną, Ciasto Z Serem Śmietankowym Z Lukrem Z Serem Śmietankowym, oraz Ciasto Kremowo-Serowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spray 8 ½ przez 4 ½ cala bochenek patelni z dodatkiem mąki sprayu do pieczenia. Patelnia z pergaminem paper.In płynną miarkę, ubić jajka i ekstrakty i ustawić aside.In miska miksera stojaka z dołączoną trzepaczką, ubić masło i ser śmietankowy przez około pięć minut lub do bardzo lekkiego i kremowego. Zeskrobać miskę od czasu do czasu. Po uruchomieniu miksera dodaj cukier bardzo powoli-powinno to potrwać kolejne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać sól i ponownie zeskrobać miskę.Zmniejszyć prędkość miksera lekko i bardzo stopniowo dodać mieszaninę jajko / ekstrakt kilka łyżek na raz. Proces ten powinien trwać około 2 minut. Po dodaniu jaj, kontynuuj ubijanie przez minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wyjmij miskę z miksera stojącego i przesiewaj mąkę około 1/2 szklanki na raz do ciasta, mieszając za pomocą skrobaka o dużej wytrzymałości, aż do dobrze wymieszanego. Upewnij się, że cała mąka jest włączona przez skrobanie ciasta od dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Na patelnię włożyć ciasto, równomiernie rozprowadzić i piec około 85 minut w temperaturze 325 F. ciasto powinno uformować kopułę i pęknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Pozostawić do ostygnięcia przez około 20 do 30 minut na patelni, a następnie ostrożnie poluzować i wyjąć z patelni przez odwrócenie, oderwanie pergaminu i odwrócenie ponownie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Niech ciasto ostygnie całkowicie przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn