Idealna Mieszana Zieleń
Perfect Mixed Greens to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka cukru, prawdziwych kawałków boczku, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Perfect Southern Greens (Jarmuż, Buraki, Warzywa Kapustne, Musztarda), Mieszane Warzywa, oraz Mieszane Warzywa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyciągnij części liści collard, musztarda, i zieleni rzepy z dala od twardych łodyg, i wyrzucić łodygi. Delikatnie umyć zieleninę w ciepłej wodzie, aby usunąć całą glebę i piasek. Częściowo napełnij czysty zlew ciepłą wodą i wymieszaj 3 łyżki soli i 2 szklanki bulionu z kurczaka; pozostaw zielenie do moczenia w mieszaninie przez 10 minut. Zgarnąć zieleninę i pozostawić do osuszenia w durszlaku; wyrzucić zużyty bulion z kurczaka. Nie spłucz zieleni.
Wlać pozostałe 2 szklanki bulionu z kurczaka do dużego garnka i wymieszać w zieleni. Wymieszać z olejem roślinnym, czosnkiem, kawałkami boczku i cukrem, doprawić solą i czarnym pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować, aż warzywa będą miękkie, mieszając od czasu do czasu, 45 minut do 1 godziny.