Idahoan Coca-Cola® Cake
Idahoan Coca-Cola® Cake to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 515 kalorii, 6G białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cukru pudru, kakao w proszku, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ryż z Coca-Colanem i rodzynkami (Arroz con coca-Cola y Pasas), Babeczka Coca cola z lukrem coca colan, oraz RYŻ Z COCA-COLĄ ( ARROZ CON COCA-COLA).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Pokryj boki i dno formy sprężynowej patelnią z nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Na dużej patelni z szerokim sosem roztopić masło.
Dodaj colę, kakao w proszku i drobny cukier i ubijaj na gładką masę.
Śmietanę, jajka i wanilię dokładnie ubić do uzyskania konsystencji przypominającej ciasto i dodać powoli do lekko schłodzonej mieszaniny masła.
Dodaj suche, oryginalne puree ziemniaczane i sodę oczyszczoną. Dokładnie wymieszać. Ciasto będzie miało lekko ziarnisty wygląd, ale nie martw się.
Wlać do formy wiosennej i piec przez 45 minut do godziny. Centrum testowe ciasta z drewnianą wykałaczką (ciasto robi się, gdy wykałaczka wychodzi czysta).
Ostudzić i wyjąć ze sprężyny formy patelni. Uwaga: jest to bardzo ciemne i gęste ciasto.
Lukier: serek powinien być w temperaturze pokojowej.
Dodać śmietanę i cukier puder i wymieszać w robocie kuchennym lub dużą trzepaczką. Wyreguluj cukier puder i śmietanę, aby zapewnić ładnie gęsty lukier, który nadal nadaje się do smarowania.
Zamrozić tylko wierzch ciasta, gdy jest nie formowane i podawać schłodzone. To ciasto jest jeszcze lepsze następnego dnia!