Ice-Tray Lody Morelowe
Lody morelowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 0g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 34 grosze za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Mieszanka wody, śmietany, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez cookstr.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Spróbuj Lody Awokado, Lody Z Awokado (Bez Churn), oraz Lody Waniliowe Chai dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przetrzyj przetwory przez sitko drewnianą łyżką lub przełóż przez młynek spożywczy.
Gotować wodę i cukier razem przez 5 minut, aby uzyskać syrop cukrowy, a następnie ostudzić do ostygnięcia.
Połącz morelę czystą i syrop, dobrze mieszając.
Ubijaj śmietanę w schłodzonej misce za pomocą ubijaka obrotowego lub elektrycznego miksera ręcznego (lub w misce miksera elektrycznego), aż podwoi się objętość i utrzyma swój kształt po podniesieniu ubijaka.
Krem dokładnie złożyć do mieszanki moreli za pomocą gumowej szpatułki, a następnie wlać mieszaninę do lodówek i umieścić w najzimniejszej części komory zamrażalniczej lub zamrażarki, aż zamarzną na brzegach i będą sypkie na środku.
Wyjąć, przekształcić w miskę i ubić drewnianą łopatką, aż będzie gładka. Zwróć tace do zamrażarki.
Powtórz ten proces ubijania 1 lub 2 razy, a następnie wróć do zamrażarki i zamrozić do twardości.
Proces bicia zapobiega tworzeniu kryształów lodów i sprawia, że są gładkie.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;