Hummus w pośpiechu

Hummus w pośpiechu
Hummus w pośpiechu może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 10 i kosztuje 45 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz ciecierzycę, sok z cytryny, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hummus w pośpiechu, Kurczak w pośpiechu, oraz Makaron Hurry-Up Ham N dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W misce robota kuchennego umieść odsączoną ciecierzycę, czosnek i sól koszerną. Proces przez 20 do 30 sekund. Zatrzymać, zeskrobać boki miski, dodać tahini i przetwarzać przez kolejne 15 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
TahiniTahini
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj sok z cytryny i 1/4 szklanki wody i proces przez 20 sekund, a następnie zeskrobać po bokach miski. Po uruchomieniu procesora skropić oliwę z oliwek i przetworzyć przez kolejne 20 sekund lub do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Aby podać, przenieść hummus do miski i skropić dodatkową oliwą z oliwek i posypać sumakiem lub kminkiem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 23 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 2
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
SumakSumak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia11
Magazyn