Hugh ' s Dry Rub
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cała marynata 30? Suchy Rub Hugh może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 71 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz czosnek w proszku, papryka, cebula w proszku, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 60%. Spróbuj Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny, oraz Hugh ' s Southern Mac and Cheese dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, połączyć paprykę, pieprz cayenne, mielony czarny pieprz, czosnek w proszku, cebula w proszku, sól, oregano, i tymianek.
Dobrze wymieszać i przechowywać w chłodnym, suchym miejscu w szczelnym pojemniku.