Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj Hotcakes z szynką jabłkową. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Ten przepis służy 5. Mieszanka maślanki, jajko, ciepły syrop klonowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Apple Nut Hotcakes, Hotcakes, oraz Placki Kukurydziane.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć pierwsze pięć składników i kminek w razie potrzeby. W małej misce, ubić jajko, maślanka, mus jabłkowy, i masło; mieszać do suchych składników tylko do zwilżenia. Złożyć w szynce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kminku
Aromat Klonowy Do Smaku
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Szklanki Masła Orzechowego, Grubo Posiekane
(Keebler)
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
2
Wlać ciasto przez 1/4 cupfuls na lekko nasmarowanej gorącej patelni; skręcić, gdy pęcherzyki tworzą się na wierzchu naleśników. Gotować, aż druga strona będzie złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki