Hot N Spicy Crab Dip

Hot N Spicy Crab Dip
Hot N Spicy Crab Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pescatariański i דל פחמימות,zny przepis ma 245 kalorii, 14g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ostry ser cheddar spread, chile-sos czosnkowy, ser śmietankowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Nashville Hot Chicken Dip, Dip Krabowy Z Karczochami, oraz Pikantny Ciepły Dip Z Serem Feta.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać mięso krabowe, ser śmietankowy, ser cheddar spread, sok z cytryny, sos Worcestershire, piwo, szczypiorek, cebula, chile-sos czosnkowy, pieprz cayenne, i czosnek razem w misce; rozprowadzić równomiernie do naczynia do pieczenia 9x9-cal.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Ser CheddarSer Cheddar
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CrabmeatCrabmeat
SzczypiorekSzczypiorek
CzosnekCzosnek
SOSSOS
Papryka ChiliPapryka Chili
CebulaCebula
PiwoPiwo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Posypać mieszanką krabowo-serową z papryką. Przykryj naczynie do pieczenia folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
SerSer
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 minut; usunąć folię aluminiową i piec do bulgotania, o 5 Więcej minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło.
Elway ' s Reserve Carneros Chardonnay 2018 jest dobrze zbilansowany, prezentując ostre smaki owoców tropikalnych, jabłek i gruszek z lekkimi elementami kwiatowymi. Nuty wanilii dopełniają gładkie, utrzymujące się dębowe wykończenie.Połącz to chrupiące wino z lekkimi potrawami, takimi jak plastry owoców i serów, sałatka z makaronem cytrynowym, pieczony kurczak z ziołami lub budyń waniliowy.
Elway ' s Reserve Carneros Chardonnay 2018 jest dobrze zbilansowany, prezentując ostre smaki owoców tropikalnych, jabłek i gruszek z lekkimi elementami kwiatowymi. Nuty wanilii dopełniają gładkie, utrzymujące się dębowe wykończenie.Połącz to chrupiące wino z lekkimi potrawami, takimi jak plastry owoców i serów, sałatka z makaronem cytrynowym, pieczony kurczak z ziołami lub budyń waniliowy.
The 2018 Elway’s Reserve Carneros Chardonnay is well-balanced, exhibiting crisp tropical fruit, apple and pear flavors with light floral elements. Hints of vanilla complement a smooth, lingering oak finish.Pair this crisp wine with light fare such as sliced fruit & cheeses, lemon pasta salad, roasted chicken with herbs, or vanilla pudding.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn