Hot Fudge Sundae Cake Rolls
Hot Fudge Sundae Cake Rolls wymaga około 20 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 18 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 240 i kosztuje 7 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ubitej polewy, ozdoby: czekolada, wiśnie maraschino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Hot Fudge Sundae Cake, Hot Fudge Sundae Cake for Two, oraz Ciasto Krówkowe Sundae dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piec, roll, i schłodzić ciasta zgodnie z zaleceniami.
Rozłóż połowę lodów na wierzchu 1 przygotowanego ciasta na kawałku folii, pozostawiając 1-calową granicę; posypać połową posiekanych wiśni i zwinąć, galaretką zwijać fason, kończąc szew bokiem w dół. Owiń rolkę ciasta kawałkiem folii, uszczelniając na obu końcach.
Miejsce w zamrażarce. Powtórz procedurę z pozostałymi lodami, wiśniami i przygotowanym ciastem na kawałku folii.
Zamrożenie bułki ciasto co najmniej 8 godzin lub do firmy. Rozpakuj i zmróż każdy równomiernie z ubitą polewą.
Podawać natychmiast, lub zamrozić ciasto roll 1 godzinę lub do bitej polewy jest firma; nawijać folią, i zamrażać, aż będzie gotowy do podania.
W razie potrzeby udekorować i podawać z gorącym sosem Krówkowym.