Hot Fudge Spoon Cake

Hot Fudge Spoon Cake
Hot Fudge łyżka ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 513 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka kakao do pieczenia, mąka, opcjonalnie: lody waniliowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Low Fat Hot Fudge Spoon Cake, Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, oraz Gorący Sos Krówkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę, szklankę brązowego cukru, 3 łyżki kakao, proszek do pieczenia i sól wymieszać w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Ubić w mleku, maśle i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Rozprowadzić równomiernie w wolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
4
Wymieszać pozostałe 3/4 szklanki brązowego cukru i 1/4 szklanki kakao; posypać równomiernie wierzchem ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
5
Wlać gorącą wodę; nie mieszać. Przykryć i gotować na wysokim ustawieniu przez 2 godziny lub aż wykałaczka włożona jeden cal głębokości wychodzi czysty. Łyżka ciepłe ciasto do misek; top z lodami waniliowymi, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody WanilioweLody Waniliowe
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn