Hot Fudge Spoon Cake
Hot Fudge łyżka ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 513 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka kakao do pieczenia, mąka, opcjonalnie: lody waniliowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Low Fat Hot Fudge Spoon Cake, Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, oraz Gorący Sos Krówkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę, szklankę brązowego cukru, 3 łyżki kakao, proszek do pieczenia i sól wymieszać w średniej misce.
Ubić w mleku, maśle i wanilii.
Rozprowadzić równomiernie w wolnej kuchence.
Wymieszać pozostałe 3/4 szklanki brązowego cukru i 1/4 szklanki kakao; posypać równomiernie wierzchem ciasta.
Wlać gorącą wodę; nie mieszać. Przykryć i gotować na wysokim ustawieniu przez 2 godziny lub aż wykałaczka włożona jeden cal głębokości wychodzi czysty. Łyżka ciepłe ciasto do misek; top z lodami waniliowymi, w razie potrzeby.