Gâteau de Sirop jest Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 483 kalorie, 6G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę uniwersalną, mieloną gałkę muszkatołową, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gâteau de Sirop, Grandpere dans le Sirop, oraz Ciasto Z Syropem Cajun (GÂteau De Sirop) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło i mąka 13 x 9 x 2-calowa metalowa patelnia do pieczenia. Mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon, gałkę muszkatołową i 1 łyżeczkę soli przesiać do średniej miski. Za pomocą miksera elektrycznego, beat masło w dużej misce, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Cynamon
Masło
Gałka Muszkatołowa
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Patelnia Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Piekarnik
2
Dodać cukier i ubić do wymieszania. Ubić w jajkach, po 1 na raz. Ubić w 1 3/4 szklanki syropu, następnie odparowane mleko i kwaśną śmietanę (ciasto może wyglądać zsiadłe).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Odparowane
Kwaśna śmietana
Cukier
Syrop
Jajko
3
Dodaj suche składniki i ubijaj na najniższej prędkości, aż do wymieszania.
4
Przenieść ciasto ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Piec ciasto, aż tester włożony do środka wyjdzie czysty, około 50 minut. Fajne ciasto na patelni na stojaku. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przykryć patelnię szczelnie folią i przechowywać ciasto w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Folia Aluminiowa
Patelnia
6
Śmietanę ubić w średniej misce, aż uformują się szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Ciasto pokroić w kwadraty.
8
Miejsce na talerzach. Łyżka bitej śmietany obok; skropić dodatkowym syropem. W razie potrzeby posypać cukrem pudrem