Hot Cross Bun Morelowy Budyń
Hot Cross Bun Morelowy budyń może być tylko lacto ovo vegetarian przepis, którego szukałeś. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 321 kalorii, 11g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, masło z Doliny yeo, pełnoziarniste mleko z Doliny yeo i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Ten przepis z BBC Good Food ma 1 fanów. Sprawdza się jako niedrogi deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Hot cross bun & butter pudding, Hot cross bun bread and butter budyń, oraz Hot cross bun pancakes.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik 180C, znak gazowy
Bułki pokroić pionowo w grube plasterki i masło po jednej stronie każdego plasterka.
Naczynie żaroodporne posmarować odrobiną masła i ułożyć kromki chleba na podstawie, lekko nakładając się na siebie. Rozsypać morele.
Jajka, mleko, jogurt i cukier umieścić w misce i ubijać, aby dokładnie wymieszać.
Wlać mieszaninę na chleb i morele.
Umieść naczynie w dużej puszce do pieczenia. Napełnij puszkę w połowie wysokości wrzącą wodą.
Piec przez 30-40 minut, aż krem będzie po prostu ustawiony.
Podawać z jogurtem greckim Yeo Valley lub Yeo Valley Creme fraiche.