Hot Crab Dip
Gorący Dip krabowy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 48 kalorii. Ten pescatariański przepis służy 20 i kosztuje 1,05 zł za porcję. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i zbierz sól, mięso z grudek, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Nashville Hot Chicken Dip, Dip Krabowy Z Karczochami, oraz Zupa gorąco-kwaśna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 9 składników w robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Połącz mieszankę twarogu, twarogu i cebuli w dużej misce; delikatnie złożyć w krabie.
Umieść mieszaninę krabów w naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytym natryskiem do gotowania.
Piec w temperaturze 375 przez 30 minut.
Posypać parmezanem i bułką tartą.
Piec w temperaturze 375 przez 15 minut lub do lekko złocistego.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest rodzina Frank Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 62 dolarów.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Wino ma słomkowożółty kolor. Na nosie wyraża wolno pieczone gruszki i kwiaty wiciokrzewu. Na podniebieniu wino jest jasne i pełne, z mnóstwem cytryny Meyer i świeżych smaków moreli.