Hot Buttered Chai
Gorący maślany Chai może być tylko napojem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 544 kalorie, 0g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz brandy, wodę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 42 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Dynia Chai Hot Buttered Rum, Chai Spiced Hot Buttered Rum, oraz Wanilia Chai Spice naleśniki proteinowe z miodem Chai syrop (GF) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce kremowe masło i brązowy cukier wraz z drewnianą łyżką, aż równomiernie włączone. Podzielić na 4 kubki.
Umieść imbir i torebki herbaty w naczyniu heatsafe.
Wlać 16 uncji wrzącej wody i pozostawić strome przez 4 minuty, a następnie przecedzić.
Wlej dwie uncje brandy do każdego kubka, a następnie wlej 4 uncje przesiąkniętej herbaty na wierzch.
Wymieszać łyżką, aż ciasto całkowicie stopi się w herbacie, a następnie podawać natychmiast.