Hot and Spicy Tomato Chutney (takkalipayam Chatni)
Gorący i pikantny Chutney pomidorowy (takkalipayam Chatni) może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap, cały 30 i wegański przepis służy 6 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 119 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oleju roślinnego, chili, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Pikantny Chutney Pomidorowy, Pikantny rozmaryn pomidor brzoskwiniowy chutney, oraz Smażone Bocconcini z pikantnym pomidorem i czosnkiem Chutney.