Hot and Spicy London Broil
Hot and Spicy London Broil wymaga o 50 minut od początku do końca. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 3,76 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 55g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 497 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz paprykę wiśniową, top round, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Słodkie i pikantne marynowane Broil London, London Broil, oraz London Broil dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Umieścić mięso w oleju i saute przez 5 minut na stronie.
Wylać 1 szklankę soku z pieprzu ze słoika i wlać do patelni.
Dodaj wodę, sól czosnkową i zmielony czarny pieprz do smaku.
Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 40 minut, przerzucając mięso w połowie gotowania.
Dodać około 10 do 12 gorącej papryki wiśniowej i podgrzewać przez 5 minut.