Hot & Spicy Kruche
Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 20. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jeśli masz plantatorów migdały, sos pieprzowy, syrop kukurydziany, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Pikantna Pepita Krucha, Pikantne Azjatyckie Kruche, oraz Monster Spicy Kruchy Baton.
Instrukcje
Wymieszać cukier, syrop kukurydziany i 1/2 szklanki wody w rondlu 3-quart. Zagotować na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Kryć się. Gotować 2 do 3 minut.
Odkryć; kontynuować gotowanie, aż syrop osiągnie stadium twardego pęknięcia (295F).
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem, orzechami i sosem pieprzowym.
Wlać mieszaninę na lekko nasmarowaną blachę do pieczenia; rozprowadzić smarowaną łyżką lub łopatką. Całkowicie fajne. Rozbij się na kawałki. Przechowywać w szczelnym pojemniku.