Homar - tosty czosnkowe Quesadillas z serem Brie 2
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Homar-tosty czosnkowe Quesadillas z serem Brie 2 spróbować. Na 2,71 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 333 kalorie. Ten przepis służy 48. Jeśli masz oliwę z oliwek, cebulę, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Makaron z homarem i serem (z czosnkiem i bułką tartą cytrynową), Smoky 3 serowe Fondue z Grzanymi czosnkowymi rogalikami maślanymi, oraz Dynia-Brie Quesadillas dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać grill na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Podgrzać łyżkę oleju w małej patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać czosnek i gotować, aż lekko tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
4
Umieść 8 tortilli na powierzchni roboczej i podziel ser, homar i czosnek między tortille. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sos żurawinowy, Do Podania
1 Pomarańcza, Skórka
5
Umieść pozostałe tortille na wierzchu nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
6
Posmaruj wierzchy tortilli olejem, a następnie umieść quesadillas na grillu, naoliwionym bokiem w dół. Grill na złoty kolor, 2 do 3 minut. Ostrożnie odwróć quesadillas i grilluj, aż ser się rozpuści, 2 do 3 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sos żurawinowy, Do Podania
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
7
Wyjąć z grilla i pokroić każdą quesadillę na szóstki. Na każdy klin nałożyć łyżkę żółtego smaczku pomidorowo-Estragonowego, kroplę Avocado Crema i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Pomidor
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
1/2 Funta Piersi Z Indyka
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
Meksykańska Crema
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
8
Połączyć pomidory, chile, cebula, olej, ocet i estragon w średniej misce. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Chablis i Chardonnay to świetny wybór dla homarów. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Samuel Billaud Chablis Premier Cru Les Vaillons Vieilles Vignes z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 33 dolarów za butelkę.