Homar i zielony Chile Chowder z prażoną kukurydzą - Green Chile Relish
Homar i zielony Chile Chowder z prażoną kukurydzą - Zielony Chile Relish może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 618 kalorii, 27g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 4,54 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Idź do sklepu i odebrać masło, czosnek, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest solidne. Podobne przepisy to Pieczone zielone Chile i kukurydza Chowder, Kukurydza i zielony Chile Chowder, oraz Kawa i Ancho Chile Spódnica stek z Zielonym Chile-Apple Relish.
Instrukcje
1
Usuń pazury z homarów. Ostrożnie złamać pazury i spróbować usunąć mięso w 1 kawałku i odstawić do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2
Wyjmij mięso z ogona i posiekaj na 1-calowe kawałki i odstaw do lodówki. Rezerwujcie pociski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Suszonej Marsali
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
3
Roztopić masło w średnim garnku na średnim ogniu; dodać cebulę i czosnek i gotować do miękkości. Zwiększ ciepło do wysokiej, dodaj wino, muszle homara i kolby kukurydzy i gotuj, aż całkowicie się zmniejszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Przelać zupę do robota kuchennego i proces do gładkiej. Przelej do czystego rondla i gotuj na wolnym ogniu. Wymieszać z mięsem homara, pozostając 1 szklanka prażonych ziaren kukurydzy i zielonych chiles i gotować przez 5 minut.
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
9
Dodać zredukowaną śmietanę do chowder i mieszać aż do połączenia, jeśli chowder wydaje się zbyt gęsty, dodać trochę pozostałego wywaru homara cienko lekko. Doprawić solą i pieprzem i wymieszać z kolendrą. Chochla do miski i top z kilku łyżek smaków, pazur homara i świeże liście kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Stado Homarów
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Homar w menu? Spróbuj połączyć się z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Możesz spróbować La Chablisienne Chablis Cote de Lechet Premier Cru. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.