Homar i kamienny Krab Enchilado może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 471 kalorii, 24g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 8,38 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ogony homara, paprykę, przecier pomidorowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sosy Do Zanurzania Krabów Kamiennych, Kamienny Krab z sosem musztardowym, oraz Coddled Sean Island Farm Egg with Stone Crab.
Instrukcje
1
Miejsce rozmrożony homar i świeży sok z limonki w średniej misce; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Odstawić 15 minut, rzucając homara od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
3
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym dużym garnku na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Dodaj kawałki homara i wszelkie nagromadzone soki. Smażyć, aż Homar skorupy stają się jasne pomarańczowe, o 4 protokół. Używając łyżki szczelinowej, wróć homara do tej samej miski. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Cukierki Peachie-o
5
Dodaj posiekaną cebulę i posiekaną paprykę do garnka; smażyć na miękko, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Dodaj posiekane ząbki czosnku, świeża pietruszka, i papryka i smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mafaldi Fresh Jeśli To Możliwe
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Uncje Płynu świeżej Wody
7
Dodać pokrojone w kostkę pomidory i przecier pomidorowy. Gotować, aż soki zgęstnieją, często mieszając, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
8
Dodaj sok z małży, wytrawne Sherry i liść laurowy. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
Wytrawne Sherry
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
9
Dodaj pieprz cayenne. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, a następnie dodać kamienne pazury kraba i zarezerwowane homara z nagromadzonymi sokami. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż mięso homara jest gotowane przez i miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Chablis i Chardonnay to moje ulubione homary. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Możesz spróbować Samuel Billaud Chablis Premier Cru Les Vaillons Vieilles Vignes. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 32 dolarów za butelkę.