Homar i kamienny Krab Enchilado

Homar i kamienny Krab Enchilado
Homar i kamienny Krab Enchilado może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 471 kalorii, 24g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 8,38 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ogony homara, paprykę, przecier pomidorowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sosy Do Zanurzania Krabów Kamiennych, Kamienny Krab z sosem musztardowym, oraz Coddled Sean Island Farm Egg with Stone Crab.

Instrukcje

1
Miejsce rozmrożony homar i świeży sok z limonki w średniej misce; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Odstawić 15 minut, rzucając homara od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
3
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym dużym garnku na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodaj kawałki homara i wszelkie nagromadzone soki. Smażyć, aż Homar skorupy stają się jasne pomarańczowe, o 4 protokół. Używając łyżki szczelinowej, wróć homara do tej samej miski. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodaj posiekaną cebulę i posiekaną paprykę do garnka; smażyć na miękko, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodaj posiekane ząbki czosnku, świeża pietruszka, i papryka i smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mafaldi Fresh Jeśli To MożliweMafaldi Fresh Jeśli To Możliwe
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
7
Dodać pokrojone w kostkę pomidory i przecier pomidorowy. Gotować, aż soki zgęstnieją, często mieszając, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
8
Dodaj sok z małży, wytrawne Sherry i liść laurowy. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na KawałkiZiemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
Wytrawne SherryWytrawne Sherry
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
9
Dodaj pieprz cayenne. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, a następnie dodać kamienne pazury kraba i zarezerwowane homara z nagromadzonymi sokami. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż mięso homara jest gotowane przez i miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pazury KrabaPazury Kraba

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Chablis i Chardonnay to moje ulubione homary. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Możesz spróbować Samuel Billaud Chablis Premier Cru Les Vaillons Vieilles Vignes. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 32 dolarów za butelkę.
Samuel Billaud Chablis Premier Cru Les Vaillons Vieilles Vignes
Samuel Billaud Chablis Premier Cru Les Vaillons Vieilles Vignes
Różowy grejpfrut na nosie. Złożony rozwój podniebienia, począwszy od smaków ziół, mokrych kamieni i wapna z mineralnością i suchym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia33
Magazyn