Homar Colorado

Homar Colorado
Homar Colorado może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.42 za porcję. Jedna porcja zawiera 932 kalorie, 47g białka, oraz 81 g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jeśli masz bekon, czosnek w proszku, ogon homara i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 969 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Homar Colorado, Homar Mac & Cheese: The Tasting Colorado Cookbook {Giveaway Closed}, oraz Colorado Lamb Chop z restauracji Ototo, Denver Colorado.

Instrukcje

1
Ustawić piekarnik do pieczenia w temperaturze 500 stopni F (260 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Polędwiczki posypać solą, pieprzem i czosnkiem w proszku. Każdy filet owinąć boczkiem i zabezpieczyć wykałaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
3
Umieść na patelni do pieczenia i pieczenia do pożądanej doneness, o 8 do 10 minut na stronę średnio rzadkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Podczas gotowania polędwiczek rozpuść 1/4 szklanki masła na średnim ogniu z 1/2 łyżeczki przyprawy Old Bay®. Wymieszać posiekane mięso homara i gotować do końca. Łyżka mięsa homara nad gotowanymi polędwicami i zwrócić je do brojlerów, aż mięso homara zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
5
Podczas gdy homar jest w piekarniku, podgrzać pozostałe 1/4 szklanki masła w małym rondlu na średnim ogniu, gotować, aż brązowieje, zmieniając kolor orzecha laskowego. Aby służyć, łyżka rumiane masło na steki, i posypać pozostałą Old Bay® przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn