Homar Colorado
Homar Colorado może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.42 za porcję. Jedna porcja zawiera 932 kalorie, 47g białka, oraz 81 g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jeśli masz bekon, czosnek w proszku, ogon homara i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 969 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Homar Colorado, Homar Mac & Cheese: The Tasting Colorado Cookbook {Giveaway Closed}, oraz Colorado Lamb Chop z restauracji Ototo, Denver Colorado.
Instrukcje
Ustawić piekarnik do pieczenia w temperaturze 500 stopni F (260 stopni C).
Polędwiczki posypać solą, pieprzem i czosnkiem w proszku. Każdy filet owinąć boczkiem i zabezpieczyć wykałaczką.
Umieść na patelni do pieczenia i pieczenia do pożądanej doneness, o 8 do 10 minut na stronę średnio rzadkie.
Podczas gotowania polędwiczek rozpuść 1/4 szklanki masła na średnim ogniu z 1/2 łyżeczki przyprawy Old Bay®. Wymieszać posiekane mięso homara i gotować do końca. Łyżka mięsa homara nad gotowanymi polędwicami i zwrócić je do brojlerów, aż mięso homara zacznie brązowieć.
Podczas gdy homar jest w piekarniku, podgrzać pozostałe 1/4 szklanki masła w małym rondlu na średnim ogniu, gotować, aż brązowieje, zmieniając kolor orzecha laskowego. Aby służyć, łyżka rumiane masło na steki, i posypać pozostałą Old Bay® przyprawy.
Polecane wino: Chablis, Chardonnay
Homar można łączyć z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 160 dolarów za butelkę.
Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru
7" klimatów " można nazwać Grand Cru w Chablis: Preuses, Bougros, Les Clos, Grenouilles, Blanchot, Valmur i Vaudésir. Wszystkie te winnice znajdują się po prawej stronie rzeki Le Serein, na wzgórzu. Sytuacja ta nadaje winu mocnego i pełnego charakteru.Bardzo blady słomkowy kolor, z wybuchowym nosem żywych aromatów kwiatowych i chrupiących świeżych owoców, które zapewniają ostateczny wyraz chłodnego terroir. Podniebienie wykazuje duże napięcie i energię.