Holla Beef Enchiladas

Holla Beef Enchiladas
Przepis Holla Beef Enchiladas jest gotowy w około 5 godzin i 50 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. To danie główne ma 1171 kalorii, 83g białka, oraz 71 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na $5.79 za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz pod ręką chuck, sól koszerna, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć biały ocet można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem Pekan jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest świetne. Podobne przepisy to Don ' t Holla Back, West Coast Dungeness Sałatka Z Kraba I Szparagów Z Cytrynową Hollą, oraz Enchiladas Wołowe.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Pokroić, pokroić, osuszyć i doprawić wołowinę solą i pieprzem. Spód dużego ciężkiego pieca holenderskiego zalać olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Rozgrzać olej, na średnim ogniu, i brązowy wołowiny, w partiach, uważając, aby nie tłum.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Cienki-Cienki-
5
W razie potrzeby dodaj 1 łyżkę oleju, aby zakończyć wołowinę. Jak Brązy wołowe, dodać go do miski i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Dodać 1 łyżkę oleju rzepakowego do garnka na średnim ogniu i dodać cebulę; gotować przez 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Dodaj czosnek, gotuj jeszcze przez 1 minutę, a następnie wymieszaj bulion, aby odgazować patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodać rumianą wołowinę, ocet i wodę i przykryć szczelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
9
Wkładamy garnek do piekarnika i po 45 minutach mieszamy wołowinę. Przykryć i gotować przez dodatkowe 2 godziny i 15 minut, mieszając co 30 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Wyjąć z piekarnika i ostudzić przez 20 do 30 minut. Rozdrobnić widelcami, dodając cebulę i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
Gdy gotowy do montażu, umieścić 1/2 szklanki sosu enchilada na dnie 13 przez 9-calowej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS EnchiladaSOS Enchilada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
12
Rozgrzać patelnię średnio saute na średnim ogniu z wystarczającą ilością sosu enchilada, aby pokryć dno. Tortille Dip, 1 na raz, do sosu, i gotować do miękkości, o 1 minutę każdy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS EnchiladaSOS Enchilada
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
13
Połącz sery w średniej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
14
Usuń enchiladas na płaską powierzchnię. Wypełnić każdy z niektórych rozdrobnione mięso i ser, (rezerwy trochę sera na górze patelni do pieczenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
15
Zwinąć i ułożyć je, złączyć w dół, na patelni do pieczenia, szczelnie pakując enchiladas.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
16
Dodać dodatkowy sos przyjść 1/3 po bokach enchiladas, następnie posypać linię sera, wzdłuż, w dół środka patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
17
Dekoruj zieloną cebulą i czarnymi oliwkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Kukurydziane (patrz Poniżej)Ciasto Kukurydziane (patrz Poniżej)
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
18
Piec do bąbelków, o 25 do 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
19
Wyjąć z piekarnika, odstawić na 5 minut, a następnie podawać ze śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
20
Dodaj wrzącą wodę do dużej miski i dodać wszystkie chiles.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
21
Pozostawić w wodzie na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
22
Przełożyć chiles i płyn namaczający do blendera i puree przez 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
23
Wyjąć z blendera i przecedzić przez sitko.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
24
Rozgrzać olej w ciężkim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
25
Dodać cebulę i czosnek, saute aż miękkie. Wymieszać pokrojone w kostkę pomidory, odcedzone chiles, oregano, kminek, sól, czarny pieprz i goździki. Przykryć, obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala

Składniki

2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweniskosodowy bulion wołowyniskosodowy bulion wołowy170papryka habanero1/2 szklanki mrożonej kukurydzy (rozmrożonej)1/2 szklanki mrożonej kukurydzy (rozmrożonej)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki2Spód: okruszki z herbatników graham8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego2Spód: okruszki z herbatników grahamolej rzepakowy, plus więcej do smażeniaolej rzepakowy, plus więcej do smażenia4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwestarty Cheddarstarty Cheddar85papryka habanerosuszone kalifornijskie chile strąkisuszone kalifornijskie chile strąki2kilogramychuck, przycięte i pokrojone w 2-calowe kostkichuck, przycięte i pokrojone w 2-calowe kostki166-caloweTortille kukurydziane (6 cali)Tortille kukurydziane (6 cali)794papryka habanerodrobne pomidory pokrojone w kostkę, najlepiej pieczone na ogniudrobne pomidory pokrojone w kostkę, najlepiej pieczone na ogniu8goździkiczosnek obrany i zmiażdżonyczosnek obrany i zmiażdżony4ząbki czosnku, posiekaneząbki czosnku, posiekane1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepokrojona zielona cebulapokrojona zielona cebula1warzywo (np. szpinak)goździki mielonegoździki mielone1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokminek mielonykminek mielony170papryka habanerosuszone strąki guajillo chilesuszone strąki guajillo chile1Spód: okruszki z herbatników grahamRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosuszone Meksykańskie oreganosuszone Meksykańskie oregano57papryka habanerosuszone strąki pasilla chilesuszone strąki pasilla chile1porcja startego parmezanuświeżo popękany czarny pieprzświeżo popękany czarny pieprz4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweser tarty pepper jackser tarty pepper jack2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweśmietana, do dekoracjiśmietana, do dekoracji1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciepła wodaciepła woda9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewrząca wodawrząca woda1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweocet białyocet biały1cebula żółta, obrana i posiekanacebula żółta, obrana i posiekana2żółta cebula, obrana i pokrojona w 1-calowe krążkiżółta cebula, obrana i pokrojona w 1-calowe krążki

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest DeLoach Russian River Pinot Noir. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
DeLoach Russian River Pinot Noir
DeLoach Russian River Pinot Noir
Piękny rubinowy czerwony kolor w szkle, Rosyjska Rzeka Pinot Noir 2018 otwiera się jasnoczerwonymi aromatami owoców truskawek i wiśni. Smaki malin, rabarbaru i ciemnej śliwki spotykają się z odrobiną przyprawy i jasnej kwasowości. Jest to wino o średniej zawartości, z umiarkowanymi taninami i utrzymującym się i przepysznym wykończeniem
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia60
Magazyn