Przepis Holla Beef Enchiladas jest gotowy w około 5 godzin i 50 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. To danie główne ma 1171 kalorii, 83g białka, oraz 71 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na $5.79 za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz pod ręką chuck, sól koszerna, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć biały ocet można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem Pekan jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest świetne. Podobne przepisy to Don ' t Holla Back, West Coast Dungeness Sałatka Z Kraba I Szparagów Z Cytrynową Hollą, oraz Enchiladas Wołowe.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
3
Pokroić, pokroić, osuszyć i doprawić wołowinę solą i pieprzem. Spód dużego ciężkiego pieca holenderskiego zalać olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
4
Rozgrzać olej, na średnim ogniu, i brązowy wołowiny, w partiach, uważając, aby nie tłum.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
5
W razie potrzeby dodaj 1 łyżkę oleju, aby zakończyć wołowinę. Jak Brązy wołowe, dodać go do miski i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Dodać 1 łyżkę oleju rzepakowego do garnka na średnim ogniu i dodać cebulę; gotować przez 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
7
Dodaj czosnek, gotuj jeszcze przez 1 minutę, a następnie wymieszaj bulion, aby odgazować patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Dodać rumianą wołowinę, ocet i wodę i przykryć szczelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
9
Wkładamy garnek do piekarnika i po 45 minutach mieszamy wołowinę. Przykryć i gotować przez dodatkowe 2 godziny i 15 minut, mieszając co 30 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
10
Wyjąć z piekarnika i ostudzić przez 20 do 30 minut. Rozdrobnić widelcami, dodając cebulę i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
11
Gdy gotowy do montażu, umieścić 1/2 szklanki sosu enchilada na dnie 13 przez 9-calowej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS Enchilada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
12
Rozgrzać patelnię średnio saute na średnim ogniu z wystarczającą ilością sosu enchilada, aby pokryć dno. Tortille Dip, 1 na raz, do sosu, i gotować do miękkości, o 1 minutę każdy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS Enchilada
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
1 Suszony Pieprz Morita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
13
Połącz sery w średniej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
14
Usuń enchiladas na płaską powierzchnię. Wypełnić każdy z niektórych rozdrobnione mięso i ser, (rezerwy trochę sera na górze patelni do pieczenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
15
Zwinąć i ułożyć je, złączyć w dół, na patelni do pieczenia, szczelnie pakując enchiladas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
16
Dodać dodatkowy sos przyjść 1/3 po bokach enchiladas, następnie posypać linię sera, wzdłuż, w dół środka patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
17
Dekoruj zieloną cebulą i czarnymi oliwkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Kukurydziane (patrz Poniżej)
Cały Imbir, Rozgnieciony
18
Piec do bąbelków, o 25 do 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
19
Wyjąć z piekarnika, odstawić na 5 minut, a następnie podawać ze śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
20
Dodaj wrzącą wodę do dużej miski i dodać wszystkie chiles.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
21
Pozostawić w wodzie na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
22
Przełożyć chiles i płyn namaczający do blendera i puree przez 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
23
Wyjąć z blendera i przecedzić przez sitko.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
24
Rozgrzać olej w ciężkim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
25
Dodać cebulę i czosnek, saute aż miękkie. Wymieszać pokrojone w kostkę pomidory, odcedzone chiles, oregano, kminek, sól, czarny pieprz i goździki. Przykryć, obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest DeLoach Russian River Pinot Noir. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.