Holiday Fudge Bites

Holiday Fudge Bites
Holiday Fudge Bites to bezglutenowe deser. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodką czekoladę Piekarską, budyń instant o smaku czekoladowym, wodę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1836 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Wakacyjne Ukąszenia, Deluxe Holiday Fudge, oraz Wakacyjna Krówka Truflowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Patelnia kwadratowa Line 8-calowa z folią, z końcami folii rozciągającymi się po bokach. Mikrofalówka pierwsze 4 składniki w dużej misce do mikrofalówki na wysokości 2 min. lub do roztopienia masła; mieszać, aż czekolada całkowicie stopi się i mieszaninę dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać suchy budyń wymieszać trzepaczką 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Dodać cukier puder, 1 szklankę na raz, mieszając po każdym dodaniu, aż dobrze wymieszane; naciśnij na dno przygotowanej patelni. Top z posypką; naciśnij do krówki, aby zabezpieczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Brązowy Lukier DekoracyjnyBrązowy Lukier Dekoracyjny
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do firmy. Użyj uchwytów foliowych, aby podnieść krówkę z patelni przed cięciem na kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn