Hiszpańskie Ryby Marokańskie
Przepis hiszpańskie marokańskie ryby jest gotowy w około 1 godzinę i 30 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 82g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 516 kalorii. Na $7.96 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Ten przepis od Allrecipes ma 95 fanów. Mieszanka filetów tilapia, pomidory, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 98%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Hiszpańska Ryba, Hiszpańskie Stado Ryb, oraz Ryba Z Grilla Po Hiszpańsku.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny na patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i czosnek; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół.
Dodać paprykę, marchew, pomidory, oliwki, i fasola garbanzo i nadal gotować, aż papryka są lekko miękkie, o 5 protokół więcej.
Posypać pietruszką, papryka, kminek, cayenne, i kurczaka bulion na warzywa. Doprawić solą do smaku. Mieszać do włączenia.
Umieść rybę na wierzchu warzyw i dodaj wystarczającą ilość wody, aby przykryć warzywa. Zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć, i gotować, aż ryby płatki łatwo widelcem i soki uruchomić jasne, o 40 protokół.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.