Hiszpańskie kanapki z oliwkami i serem śmietankowym
Hiszpańskie kanapki z oliwkami i twarogiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 41 kalorii. Ten przepis służy 40. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci to Epikurious. Jeśli masz serek śmietankowy, chleb kanapkowy, oliwki nadziewane pimiento i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Spróbuj Hiszpańskie kanapki z oliwkami i serem śmietankowym, Biszkopty serowo-oliwkowe z natką oliwkowo-Pietruszkową, oraz Kanapki z rzodkiewki z masłem czarno-oliwkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°.
Wytnij 40 rund z kromek chleba nożem, następnie posmaruj 1 Stronę każdej rundy masłem i piecz na dużej blasze do bladego złota, około 8 minut. (Tosty pozostawić na blasze do pieczenia.)
Drobno zetrzeć Parmigiano-Reggiano za pomocą zgrzytu (będziesz miał około 1 szklanki). Rozgnieść razem twarożek, oliwki, scallion, papryka, papryka, i Sherry, aż dobrze połączone, a następnie top każdy tost z 1 mieszanką łyżeczki twarogu i posypać Parmigiano-Reggiano. Kanapki Broil około 4 cali od ciepła, aż Parmigiano-Reggiano zaczyna się złoty, o 1 minutę.
* Grzanki można wykonać 1 dzień wcześniej i całkowicie schłodzić, a następnie przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.* Ser śmietankowy można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.