Hiszpańskie kanapki z oliwkami i serem śmietankowym

Hiszpańskie kanapki z oliwkami i serem śmietankowym
Hiszpańskie kanapki z oliwkami i twarogiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 41 kalorii. Ten przepis służy 40. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci to Epikurious. Jeśli masz serek śmietankowy, chleb kanapkowy, oliwki nadziewane pimiento i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Spróbuj Hiszpańskie kanapki z oliwkami i serem śmietankowym, Biszkopty serowo-oliwkowe z natką oliwkowo-Pietruszkową, oraz Kanapki z rzodkiewki z masłem czarno-oliwkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wytnij 40 rund z kromek chleba nożem, następnie posmaruj 1 Stronę każdej rundy masłem i piecz na dużej blasze do bladego złota, około 8 minut. (Tosty pozostawić na blasze do pieczenia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
4
Drobno zetrzeć Parmigiano-Reggiano za pomocą zgrzytu (będziesz miał około 1 szklanki). Rozgnieść razem twarożek, oliwki, scallion, papryka, papryka, i Sherry, aż dobrze połączone, a następnie top każdy tost z 1 mieszanką łyżeczki twarogu i posypać Parmigiano-Reggiano. Kanapki Broil około 4 cali od ciepła, aż Parmigiano-Reggiano zaczyna się złoty, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
PaprykaPapryka
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Zielona CebulaZielona Cebula
PaprykaPapryka
OliwkiOliwki
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
TostyTosty
1
* Grzanki można wykonać 1 dzień wcześniej i całkowicie schłodzić, a następnie przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.* Ser śmietankowy można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino i Grenache są doskonałym wyborem dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Możesz spróbować Sangre de Toro Tempranillo. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 9 dolarów za butelkę.
Sangre de Toro Tempranillo
Sangre de Toro Tempranillo
Wino pełne charakteru i jest zarówno mocne, jak i eleganckie. Delikatne aromaty kwiatowe na tle bardzo dojrzałych owoców, dębu i trufli. Jego taniny mają owocową, mięsistą strukturę, która ewoluuje w aksamitne akcenty dymu i przypraw nabytych podczas starzenia.Idealny do mięs, paelli i do kremowych serów.
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn