Hiszpańska makrela z trzema sosami

Hiszpańska makrela z trzema sosami
Hiszpańska makrela z trzema sosami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 606 kalorii. Na 3,67 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Jeśli masz pod ręką ciężki krem, wodę, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Spróbuj Hiszpańska makrela z Yuzu, Makrela Hiszpańska Escabèche, oraz Pieczona Hiszpańska Makrela dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondlu z wrzącą wodą gotować skórkę cytrynową przez 1 minutę; odcedzić. Powtórz jeszcze 2 razy. W rondlu połącz blanszowaną skórkę z cytryny z sokiem z cytryny, cukrem i wodą i duś na umiarkowanym ogniu, aż do syropu, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj mango i gotuj na wolnym ogniu przez 1 minutę. Wymieszać z tymiankiem cytrynowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tymianek CytrynowyTymianek Cytrynowy
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
3
W mini robocie kuchennym pulsuj liście bazylii z oliwą z oliwek, parmezanem, czosnkiem i orzeszkami piniowymi, aż powstanie SOS. Pesto doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
W rondlu, gotować śmietanę na umiarkowanie małym ogniu, aż zmniejszy się o jedną czwartą, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Dodaj tapenadę i gotuj na wolnym ogniu przez 1 minutę. Doprawić lekko solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Kupionego W Sklepie Ciasta Na Pizzę Lub 2 Krążki Ciasta12 Uncji Kupionego W Sklepie Ciasta Na Pizzę Lub 2 Krążki Ciasta
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Na dużej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek, aż mieni się. Doprawić makrelę cayenne, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
MakrelaMakrela
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj filety na patelni, strona skóry w dół, i gotować na dużym ogniu, aż rumiane i chrupiące, o 4 protokół. Skręcić i gotować tylko do czasu, o 2 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Łyżka śmietany oliwkowej na 4 talerze i top z makreli. Dollop cytrynowo-mango confit na każdym talerzu i łyżka pesto obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakrelaMakrela
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
9
Serwuj natychmiast.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia49
Magazyn