Hiszpańska makrela z trzema sosami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 606 kalorii. Na 3,67 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Jeśli masz pod ręką ciężki krem, wodę, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Spróbuj Hiszpańska makrela z Yuzu, Makrela Hiszpańska Escabèche, oraz Pieczona Hiszpańska Makrela dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małym rondlu z wrzącą wodą gotować skórkę cytrynową przez 1 minutę; odcedzić. Powtórz jeszcze 2 razy. W rondlu połącz blanszowaną skórkę z cytryny z sokiem z cytryny, cukrem i wodą i duś na umiarkowanym ogniu, aż do syropu, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne Nonpareile
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj mango i gotuj na wolnym ogniu przez 1 minutę. Wymieszać z tymiankiem cytrynowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tymianek Cytrynowy
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
3
W mini robocie kuchennym pulsuj liście bazylii z oliwą z oliwek, parmezanem, czosnkiem i orzeszkami piniowymi, aż powstanie SOS. Pesto doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
W rondlu, gotować śmietanę na umiarkowanie małym ogniu, aż zmniejszy się o jedną czwartą, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Dodaj tapenadę i gotuj na wolnym ogniu przez 1 minutę. Doprawić lekko solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Kupionego W Sklepie Ciasta Na Pizzę Lub 2 Krążki Ciasta
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Na dużej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek, aż mieni się. Doprawić makrelę cayenne, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Makrela
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Dodaj filety na patelni, strona skóry w dół, i gotować na dużym ogniu, aż rumiane i chrupiące, o 4 protokół. Skręcić i gotować tylko do czasu, o 2 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Łyżka śmietany oliwkowej na 4 talerze i top z makreli. Dollop cytrynowo-mango confit na każdym talerzu i łyżka pesto obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makrela
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Ciasto Kukurydziane
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.