Hibiskus " Sangria

Hibiskus
Hibiskus " Sangrian jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie napój. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 77 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. 23 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz kulki kantalupy, cukier granulowany, kwiaty hibiskusa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Jamajka (hibiscus) Sangria, Pikantna Herbata Brzoskwiniowa Hibiskus Sangria, oraz Sparkling Hibiscus Sangria Tea Cooler dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 3-ćwiartkowym podgrzać wodę do wrzenia. Wymieszać z kwiatami hibiskusa. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu przez 20 do 30 minut lub aż woda zmieni głęboki kolor bordowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
HibiskusHibiskus
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Szczep mieszanka hibiskusa; Odrzuć kwiaty. Wymieszać z cukrem do rozpuszczenia; odstawić do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
HibiskusHibiskus
CukierCukier
3
Wymieszaj Wino i owoce do schłodzonej mieszanki hibiskusa. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
HibiskusHibiskus
OwoceOwoce
WinoWino

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn