Hibiskus Punch
Hibiscus Punch wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten napój ma 75 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka strąków hibiskusa, drobny cukier, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Hibiscus Tea Punch, Poncz Jagodowy Hibiskus Margarita, oraz Makarony czekoladowo-Hibiskusowe z Ganache z hibiskusem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wodę i hibiskus w dużym holenderskim piecu nonaluminum. Przykryć i odstawić 2 godziny. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 5 minut. Przecedzić przez sito, zastrzegając stempel; wyrzucić ciała stałe.
Dodać cukier, mieszając, aż cukier się rozpuści; schłodzić.