Hershey ' s ® Kisses Birthday Cake

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj tort urodzinowy Hershey ' s ® Kisses. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 517 kalorii. Ten przepis służy 15. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Urodziny wydarzenie. Mieszanka cukru cukierniczego, mleka, czekoladek mlecznych Hershey®'s kisses® i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Hershey ' s Kisses Birthday Cake, Hershey ' s Hugs & Kisses Pound Cake Torte, oraz Hershey Uściski i pocałunki cukierki ciasto czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 350 F. tłuszcz i mąka dwie 9-calowe okrągłe patelnie do pieczenia lub jedna 13x9x2-calowa patelnia do pieczenia. W dużej misce wymieszaj cukier, mąkę, kakao, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Dodać jajka, mleko, olej i wanilia; pokonać na średniej prędkości miksera elektrycznego 2 protokół. Wymieszać we wrzącej wodzie(ciasto będzie cienkie).
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
Piec 30 do 35 minut na patelnie okrągłe, 35 do 40 minut na patelnię prostokątną lub do momentu, gdy Drewniany pick włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do stojaków Z Drutu. Całkowicie fajne. Mróz z lukrem waniliowym.
Usuń opakowania z pocałunków. Udekoruj wierzch i boki ciasta pocałunkami.
Aby masło waniliowe lukier: w dużej misce, beat masło, aż kremowy. Stopniowo dodawać około połowy cukru pudru, dobrze ubijając. Powoli ubić w mleku i wanilii. Stopniowo dodawać pozostały cukier puder, ubijając aż będzie gładki.
Dodać dodatkowe mleko, jeśli to konieczne, aż lukier rozprzestrzenia konsystencję.