Hershey ' s ® Gridiron Cake

Hershey ' s ® Gridiron Cake
Ciasto Hershey ' s ® Gridiron wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 19. Jedna porcja zawiera 550 kalorii, 6G białka, oraz 28g tłuszczu. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, lukier waniliowy, barwniki spożywcze i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Gridiron Greats, Hershey ' s Bar Cake, oraz Hershey Bar Cake.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 350 F. tłuszcz i mąka 15-1/2 x10-1 / 2x1-cala jednorazowego folii do Pieczenia pan lub galaretki roll pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Połącz wodę, masło i kakao w średnim rondlu. Gotować na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż mieszanina się zagotuje. Gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Zdjąć z ognia; odstawić.
4
W dużej misce wymieszać cukier, mąkę, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodać jajka i śmietanę; ubić do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
6
Dodać mieszankę kakaową; ubijać aż do wymieszania (ciasto będzie cienkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
7
Wlać do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Piec 25 do 30 minut lub aż drewniane pick wstawiony w centrum wychodzi czysty. Fajne ciasto na patelni na stojaku drucianym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Do polewy czekoladowej, mieszać kakao do 1/3 szklanki lukier; mieszać do gładkiej. Odcień 1/3 szklanki lukier pomarańczowy z 1 kropla czerwony kolor żywności i 2 krople żółty kolor żywności; mieszać do mieszania. Odcień pozostały lukier zielony z 2 lub 3 krople zielony kolor żywności; mieszać do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cukierkowa Moneta1 Czerwona Cukierkowa Moneta
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
10
Zaznacz "strefy końcowe", 2 cale szerokości na każdym końcu ciasta, za pomocą drewnianego pick; mróz jedną strefę końcową lukrem czekoladowym, a drugą strefę końcową lukrem pomarańczowym. Mróz obszar między strefami końcowymi zielonym lukrem; zaznacz 5 linii stoczni drewnianym kilofem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cukierkowa Moneta1 Czerwona Cukierkowa Moneta
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
11
Umieść białe frytki na całym torcie na liniach stoczni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
12
Użyj białych żetonów, aby przeliterować "Hershey' s "na czekoladowej strefie końcowej; Użyj brązowych kawałków Reese' a na linii bramkowej. Użyj żółtych kawałków Reese ' a, aby przeliterować "REESE ' s" na pomarańczowej strefie końcowej. Użyj elementów orange Reece na linii bramkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Utwory ReesesUtwory Reeses
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
13
Usuń owijki z pocałunków, kubków z masłem orzechowym i uścisków. Zorganizuj drużyny na boisku ciasto, używając pocałunki jako jeden zespół i masło orzechowe kubki jako drugi zespół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kubki Z Masłem OrzechowymKubki Z Masłem Orzechowym
14
Ustaw uściski jako sędziów na boisku.
15
Rozwiń Rolosy; w przypadku słupków bramkowych ułóż 3 Rolosy na środku każdej linii bramkowej po każdej stronie pola. Kształtuj truskawki w kształty " U " dla słupków bramek. "Klej" z lukrem do góry każdego stosu Rolos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
RoloRolo
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje19
Ocena Zdrowia1
Magazyn