HERDEZ ® Guajillo Crab Cake Salad to pescatarian przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 442 kalorie, 16G białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Na 4,35 zł za porcję, ten przepis okładki 26% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 3 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Mieszanka bułki tartej panko, meksykańskiego sosu herdez® guajillo chile, sosu worcestershire i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać okruchy chleba panko można śledzić to danie główne z Caramel Apple Crisp jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na całkiem dobry wynik spoonacular 69%. Spróbuj HERDEZ ® Guajillo Crab Cake Salad, Guajillo przyprawiona wieprzowina i ziemniaki (Puerco y Papas Al Guajillo), oraz Łatwe Meksykańskie Czerwone Guajillo Chile Ciasto Czekoladowe podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszaj razem jajko, majonez, czerwony sos guajillo, kminek, musztarda i sos Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Pieprz Guajillo
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
2
Dodać kraba i bułkę tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Krab
3
Dobrze wymieszać. Uformuj cztery ciastka krabowe. Przechowywać w lodówce 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
4
Wymieszać razem ranch dressing i guajillo Chile spodek; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Guajillo
Ranch Dressing
5
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu; roztopić masło z olejem z pestek winogron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Placki krabowe ułożyć na oleju-maśle i smażyć na brązowo z jednej strony, około 5 minut. Obróć ciastka krabowe i brązowy po drugiej stronie, około 5 minut. Za pomocą szczelinowej szpatułki przenieś ciastka krabowe na ciepły papierowy talerz wyłożony ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Krab
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
7
Podziel sałatkę na poszczególne talerze. Wierzch z marchewką, orzechami pekan i pomarańczowymi odcinkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry Pomarańczy
Zieloni
Słonina Wieprzowa
Czy Lukier Kokosowo-orzechowy
8
Mżawka z sosem guajillo ranch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ranch Dressing
Pieprz Guajillo
9
Umieścić jeden gotowane ciasto krabowe na wierzchu każdej sałatki i umieścić medalion koziego sera z boku, w razie potrzeby.
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślane chardonnay jest idealne dla przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć ciepło. Restauracje w pobliżu Laguna Winery Russian River Chardonnay Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.
Laguna Winery Russian River Chardonnay
Laguna Chardonnay oferuje elegancką nutę orzeźwiającego jabłka, brzoskwini i dojrzałej pomarańczy. Wyraziste warstwy karmelu i cena uzupełniają subtelne nuty dębu tostowego. Pełne ciało z nutami kremu, to wino ma miękkie, utrzymujące się wykończenie.Laguna zajmuje się produkcją światowej klasy Chardonnay z prestiżowej Rosyjskiej doliny rzeki. W sercu tego regionu znajduje się inspiracja dla naszego wina: Laguna Vineyard. Na tej ziemi pojawiły się pierwsze winogrona uprawiane już w XIX wieku i od ponad czterech dekad jest domem dla światowej klasy Chardonnay. W Rosyjskiej dolinie rzeki długi sezon wegetacyjny i chłodne nadmorskie bryzy powodują delikatną równowagę między ostrą kwasowością a dojrzałymi smakami owoców.