HERDEZ ® Chipotle ciasto z ciemnej czekolady z czekoladową mżawką
HERDEZ ® Chipotle ciasto z ciemnej czekolady z czekoladową mżawką wymaga z grubsza 55 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 500 kalorii, 6G białka, oraz 25g tłuszczu. Za 61 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, ekstrakt z wanillanu, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak niesamowity wynik spoonacular 28%. Spróbuj Ciasto kawowe z mżawką z ciemnej czekolady, Arbuz Popsicles Z Gorzką Czekoladą Mżawka, oraz Polenta pistacjowa i gorzka czekolada z mżawką Mascarpone dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko Spryskaj patelnię Bundt nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Przesiej mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i kakao w dużej misce. Odłóż na bok.
Wymieszaj cukier, olej, jajka i sos chipotle w osobnej misce.
Rozpuść kawę rozpuszczalną w gorącej (Nie wrzącej) wodzie. Wymieszaj z mieszanką jajeczną.
Wlej mokre składniki do suchych składników; mieszaj tylko do zwilżenia.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni Bundt.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona na środek ciasta wyjdzie czysta, 30 do 35 minut.
Pozwól ciastu ostygnąć na patelni przed odwróceniem na talerz do serwowania.
Aby zrobić glazurę, połącz kąski czekoladowe, masło i syrop kukurydziany w misce do kuchenki mikrofalowej. Kuchenka mikrofalowa na wysokim poziomie przez 1 minutę; mieszać. Kontynuuj podgrzewanie w kuchence mikrofalowej na wysokim poziomie w odstępach 30 sekund, za każdym razem mieszając.
Do podania pokrój ciasto i posyp czekoladową mżawką.