Herbes de Provence-chrupiące kotlety jagnięce

Herbes de Provence-chrupiące kotlety jagnięce
Herbes de Provence-schabowe kotlety jagnięce to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 50 kalorii, 6G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pieprz, musztarda dijon, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Herbes de Provence-chrupiące kotlety jagnięce, Kotlety jagnięce z Herbes de Provence, oraz Herbes de Provence kotlety jagnięce z Orzo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Połącz 5 pierwszych składników, równomiernie natrzyj po obu stronach jagnięciny.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
3
Umieść jagnięcinę na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grilluj 4 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn