Herbed Zupa Z Cukinii
Herbed zupa z cukinii jest bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie zupa. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 9g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz rosół z kurczaka, cukinię, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Herbed Zupa Z Cukinii, Herbed Zupa Z Cukinii, oraz Zupa Z Cukinii Z Kremem Herbacianym.
Instrukcje
W średnim rondlu umieścić bulion, cukinię i estragon (lub koperek); doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu i gotować, odkryte, aż cukinia jest miękka, 7-10 protokół. 2 Puree w blenderze, partiami, jeśli to konieczne, aż będzie gładka. Odstawić zupę na patelnię i podgrzać na średnim ogniu, powoli mieszając serem, aż zostanie włączony.
Zdjąć z ognia i doprawić solą i pieprzem.
Podawać na gorąco lub schłodzone.