Herbed zupa marchewkowa jest bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 607 kalorii, 20g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 4,85 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, marchew, koperek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kapusta i marchew Herbed Slaw, Herbed Sałatka z marchwi i buraków, oraz Pasty wołowe Herbed z marchewką i pasternakiem.
Instrukcje
1
Roztopić masło w dużym garnku (co najmniej 5 szt.) na średnim ogniu, następnie dodać cebulę. Gotować, aż cebula są przezroczyste, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodaj czosnek, marchew, liść laurowy, ryż, 2 łyżeczki. sól, pieprz i rosół z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka
Liście Laurowe
Marchew
Czosnek
Pieprz
Ryż
Sól
3
Zwiększyć ciepło do wysokiej i doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do średniej wysokości i gotować, odsłonięte, aż marchew będzie miękka, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
4
Wyjąć z ognia i ostudzić 10 minut.
5
Usuń liść laurowy i czystą zupę partiami w blenderze. Powrót zupy do garnka i ustawić na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Garnek
6
Dodać śmietanę do ubijania i 2 szklanki wody (jeśli zupa wygląda na zbyt grubą, dodać trochę więcej wody) i gotować do ogrzania. Doprawić do smaku dodatkową solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do Bicia
Woda
Sól
Zupa
7
Zupę podawać na gorąco, z crme frache lub kwaśną śmietaną, koperkiem i estragonem.