Herbed Yorkshire Puddings
Herbed Yorkshire Puddings może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 24 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz sól, jajka, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Puddingi Yorkshire, Cebulowe Puddingi Yorkshire, oraz Puddingi Z Serem Pleśniowym Yorkshire dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jajka ubić w średniej misce, aby wymieszać. Stopniowo ubijaj mleko. Mąkę i sól przesiać do mieszaniny jaj; ubijać do dobrze wymieszanej i gładkiej.
Pozostawić ciasto w temperaturze pokojowej co najmniej 30 minut lub przechowywać w lodówce do 3 godzin. Rewhisk przed użyciem.
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Umieść 16 standardowych (1/3 szklanki) metalowych kubków do muffinek w piekarniku, aby rozgrzać 10 minut.
W każdej filiżance muffinek umieść 1 łyżeczkę kapiących żeberek. Powrót patelni do piekarnika, aż kapanie są bardzo gorące, o 8 protokół. Natychmiast łyżka 2 obfite łyżki stołowe ciasto na szczycie gorących kapiących w każdej filiżance muffin.
Piec, aż puddingi są złote i puffy, o 12 protokół (puddingi będą tonąć w centrum, ale krawędzie pozostaną puffy).